Presentasjon av NDS Styret 2020


 

Styret 2020.jpg

 

Mette Orten (Styreleder) kom inn i styret i 2016 og har siden vært kjent for høyt aktivitetsnivå og bein i nesa. Hennes engasjement har rot i at hun er sykepleier som ser damping som en ressurs for røykesluttere. Mette er 38 år, bor på Steinberg i nå Drammen kommune. Forlovet med Per, har en stesønn fra før og en liten gutt i anmarsj våren 2020. Hun har vært i media en rekke ganger på vegne av NDS, både med publisert materiale og intervjuer. Høsten 2016 fikk hun også den ære å snakke varmt om dampen fremfor Helse -og omsorgskomiteen på stortinget i forbindelse med utvikling av nytt lovverk.

 

Frank Tinmannsvik (Nestleder) 61 år og selvstendig næringsdrivende i transportbransjen. Har dampet i 5 år. Bor på Hvitsten. Frank er bestefar for to fine jenter på 3 år.Vært i media en rekke ganger, blant annet på God morgen Norge på TV2 der han snakket om røykeslutt og hvordan damping ble redningen fra 90 tobakksigaretter per døgn. Er utadvendt og positiv og liker å snakke med mennesker. Sittet i NDS Styret siden 2018.

 

Trond Meier (kasserer) er 44 år, Trønder bosatt i Son sammen med sin familie på 4. Har tverrfaglig samfunnsøkonomiske og IT fag fra NTNU og noe erfaring somkasserer/styreleder i sameie og økonomiansvarlig for 17. mai i Son 2019. Jobber som Lokfører i Vy, og går snart over til tilsvarende jobb i SJ NorgeTrond har dampet i 4 år nå og er kvitt røyken for godt! Styremedlem fra august 2019, og nå kasserer.

 

Aino Kristine Klavenes (sekretær) er 51 år og har dampet i ca 5 år. Pleide å røyke over tjue om dagen. Etter en trafikkulykke i -07 ble hun uføretrygdet. Av skolegang har hun høyskoleutdanning, begynte på statsvitenskap og fulgte opp med lærerutdanning. Likevel er det innen helsesektoren hun har lengst fartstid. Der har hun jobbet med både barn og eldre, de siste årene før ulykken med eldre med psykisk utviklingshemming.Som mamma til to satt hun i flere år som sekretær i FAU ved Hafslund barne- og ungdomsskole.

 

Jørn Gisle Lerstad (Styremedlem) Trønder bosatt i Trondheim. 44 år har 2 barn på 14 og 18 år, bor alene sammen med min datter på 14. Jobber som lagerarbeider. Har erfaring som hoved tillitsvalgt i min bedrift for Fellesforbundet 2004-2019, European work council delegat for min bedrift siden 2012 og sitter i repskapet AØF Trondheim. Kvittet meg med sigarettene 18 Mai 2018 og har dampet siden da.

 

Rolf- Thomas Rognan (styremedlem) er 40 år, opprinnelig fra Bærum, men bosatt i Haugesund med kone og en sønn på 5 år.Jobber som driftsleder for ett skogs- og trafikkaviklingsfirma på Karmøy. Flere år som selger bak seg, vært i styret i ett borettslag i 2 år hvor 1 var som leder.Dampet siden 2015 og drevet med hjemmemixing siden tidlig -16.

 

Charlotte Pedersen (varamedlem) er 32år. Hun er født og oppvokst i Arendal, og bor der sammen med sin datter på 6 år. Jobber som kontormedarbeider i kommunen. Varamedlem siden april 2019.

 

Stig Nodland (varamedlem). Lærarbeider, skomaker og mye annet. Er nå ufør, men hodet virker selv om kroppen ikke alltid er enig. Av og til museumsgjenstand også. Stig har vært i styret i Tromsø kvenforening i mange år. Flyttet til Sørlandet i 2015, og begynte med damp i mai 2019.